MENU SLUITEN

Over ons

Nee, wij zijn zeker niet het zoveelste reclamebureau! Wij merken dat onze toegevoegde waarde voor onze klanten het grootst is als strategie, concept en design samen komen. Offline, online, social, mobiel. Ja, natuurlijk. Maar ons gaat het niet om het medium. Ons gaat het om impact maken voor onze klant!

Wil jij ook impact maken op jouw klanten? Maak dan een afspraak.

Het team

Media Outlaws werkt samen met DimCoppen. Beide bureaus vullen elkaar uitstekend aan en bieden gezamenlijk een compleet pakket diensten aan vanuit de kantoren in Venlo en Eindhoven.
Samen vertegenwoordigen we alle disciplines in het vakgebied: strategie, creatieve conceptontwikkeling, design (grafisch, packaging en 3D), webdevelopment, social media, content creatie, offline en online marketing en marketing automation.

Onze focus op nieuwe media komt hierdoor beter tot zijn recht omdat we al deze disciplines vanuit ‘eigen huis’ kunnen inzetten voor onze klanten. Dit leidt tot meer efficiency en kwaliteit. Zo zorgen we dat we slagvaardig en flexibel inspelen op de verschillende wensen van onze klanten.

Ben Tobben

Business Development

Bart Waterschoot

Strategie

Vacatures

Bij onze bureaus in Venlo en Eindhoven hebben wij de volgende openstaande vacatures.

Vacature: UX Designer

Jij bent de linking pin tussen onze opdrachtgevers, creatieven, webbouwers en online specialisten. Je analyseert wensen en knelpunten en adviseert relaties en collega’s.

Vacature: Klantadviseur / Account Manager Online

Jij bent de linking pin tussen enkele belangrijke opdrachtgevers en onze creatieven, webbouwers en online specialisten. Je adviseert relaties hoe zij hun merk 360º kunnen versterken.

Vacature: Web Developer

Jij bent de web developer die niet alleen de techniek uitstekend beheerst, maar voor wie ook web design en gebruikerservaring gesneden koek zijn.