MENU SLUITEN

DimCoppen & Media Outlaws

Intensiveren samenwerking

Goed nieuws voor ons bureau en voor onze relaties!

Na een periode van succesvol samenwerken hebben Media Outlaws en DimCoppen besloten hun samenwerking te intensiveren. Hierdoor kunnen wij meer disciplines vanuit huis aanbieden aan onze relaties. Denk aan webdevelopment, content creatie en meer capaciteit op creatie en design.

Focus op nieuwe media

Media Outlaws, gevestigd in het SX gebouw op Strijp-S in Eindhoven, is gespecialiseerd in strategie en het cross mediaal doorvertalen daarvan. Het bureau heeft met het Media NXT-strategiespel een beproefde methodiek waarbij strategie ontwikkeld wordt vanuit intern draagvlak. De cross mediale doorvertaling met de focus op nieuwe media staat daarin centraal.

360° branding en merkbeleving

DimCoppen is gespecialiseerd in 360° branding en merkbeleving. Vanuit Tegelen/Venlo zet DimCoppen zich onder andere in voor o.a. de hightech maakindustrie, chemie, food, non-profit en zakelijke dienstverlening. Met BrandMaster heeft DimCoppen een strategische methodiek in huis voor het ontwikkelen en 360° uitrollen van de merkpositionering van bedrijven, producten en diensten.

Alle disciplines in huis

Samen hebben we alle disciplines op ons vakgebied in huis: strategie, creatieve conceptontwikkeling, design (grafisch, packaging en 3D), webdevelopment, social media, content creatie, offline en online marketing en marketing automation. Maak hier kennis met het team.